O NAS

Shaoxing Xinmei Packaging Co. Ltd. je strokovni proizvajalec kozmetičnih embalaže, vključno z kozmetičnim akrilnim kozarcem, akrilno steklenico, zračne stekleničke serije, PETG JARS, poskusni kozarec serije, kozmetični lopatica / žlica ek. S pomočjo tehniki prvega razreda, lahko zagotovimo popolno storitev, vključno z visoko kakovostnimi izdelki, razvoj plesni, vbrizgavanje, vroče tiskanje, svileno tiskanje, uV prevleko in montaža. Načela kakovosti vedno prevzamemo najprej in najprej stranke in kadar koli zagotovimo našo najboljšo storitev. Trdo smo delali in ugotovili boste, da smo najboljši dobavitelj. Podjetje ima napredno opremo, strog proizvodni proces, celovit nadzor kakovosti, intrive vsak izdelek je mogoče poslati na 100% zadovoljstvo, Naše prvorazredne izdelke in najboljše storitve za ta namen, zavezane k zagotavljanju popolnega paketa.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

ETG/PCTG je nekristalni kopoliester (medtem ko so Coca Cola ali prečiščene steklenice vode kristalinični poli. Teža, običajno imenovan PET, obdelan s postopkom vlečnega udarca v treh korakih. Med proizvodnim postopkom z uporabo 1,4-cikloheksandimetanola (CHDM) namesto določene količine etilen glikola lahko prepreči kristalizacijo in s tem izboljša proizvodnjo in preglednost.

2021-06-26 Poglej več

Analiza procesa vbrizgavanja PET plastičnega vbrizgavanja

Postopek vbrizgavanja PET plastičnega vbrizgavanja je eden od pomembnih procesov v plastičnem obdelovanju. Za plastenke iz PET bodo plastenke v večini primerov plastične embalaže uporabljale plin za proizvodnjo in obdelavo, vendar tehnologija vbrizgavanja ima posebne prednosti obdelave. Za vbrizgavanje PET morajo tehniki upoštevati številne dejavnike, kot sledi.

2021-06-26 Poglej več

Zelena prihodnost embalaže kozmetikov

Za kozmetični izdelek so potrošniki nedvomno zaskrbljeni zaradi izdelka; vendar, pakiranje kozmetičnih izdelkov je dejansko zbralo veliko prizadevanj proizvajalcev, in celo predstavlja znaten delež cen proizvodov. Ob primeru 2015 je tržna velikost kitajske industrije kozmetičnih embalaže okoli 25,67 milijard juanov. V četrtletju 2016 je tržna lestvica kitajske industrije kozmetičnih embalaže dosegla 6,69 milijard juanov, dosegajo prihodke iz poslovanja 5,46 milijard juanov in skupni dobiček 330 milijonov juanov. Po navedbah Visiongain, britanskega podjetja za poslovne informacijske svetovalne storitve, se pričakuje, da bo mednarodni trg pakiranja kozmetičnih materialov dosegel 32. 4 milijarde ameriških dolarjev leta 2016.

2021-06-26 Poglej več

Koliko veš o kozmetičnih pakiranjih?

V kozmetični industriji je zaradi posebne oblike parfumskih steklenic le malo ljudi, ki kupujejo sode, ampak bisere. In posebni načrti lahko dejansko poglobijo vtis potrošnikov na izdelke. Potrošniki, zlasti ženske, imajo določene čustvene pozornosti za izdelke, vključujejo kozmetiko, ki izpolnjujejo estetsko oblikovanje in pritegnejo pozornost. Ta načrt podzavestno naredi ljudi pripravljeni plačati. Trenutno je večina steklenic za pakiranje kozmetičnih materialov na trgu steklenice in plastenke, medtem ko so nekaj papirnate steklenice in kovinske steklenice. Danes govorimo predvsem o steklu in plastiki.

2021-06-26 Poglej več

Poglej več