OVER

Shaoxing Xinmei Packaging Co.,Ltd. is een professionele fabrikant van cosmetische verpakkingen, waaronder cosmetische acrylpot, acrylfles, airless fles serie, PETG JARS, proefpot serie, poederpot, cosmetische spatel/lepel ect. Met de steun van eersteklas technici kunnen we complete service bieden, inclusief producten van hoge kwaliteit, schimmelontwikkeling, injectie, hot stamping, zijdedruk, uV-coating en assemblage. We nemen altijd eerst de principes van kwaliteit, en eerst de klant, en zorgen voor onze beste service op elk moment. We hebben hard gewerkt en u zult merken dat we de beste leverancier zijn. Het bedrijf heeft geavanceerde apparatuur, strikte productieproces, uitgebreide kwaliteitscontrole, andstreven elk product kan worden verzonden naar de 100% tevredenheid, Onze eersteklas producten en beste service voor het doel, toegewijd aan het verstrekken van u de perfectpackage.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Alternatieve acryl PETG/PCTG

ETG/PCTG is een niet-kristallijne copolyester (terwijl Coca Cola of gezuiverde waterflessen kristallijn polyester zijn, gewoonlijk PET genoemd, verwerkt door een pull-blaasproces in drie stappen). Tijdens het productieproces kan het gebruik van 1,4-cyclohexaandimethanol (CHDM) in plaats van een bepaalde hoeveelheid ethyleenglycol kristallisatie voorkomen, waardoor de productie en transparantie worden verbeterd.

2021-06-26 Bekijk meer

Analyse van PET-kunststof spuitgietproces

PET-kunststof spuitgietproces is een van de belangrijke processen in de verwerking van kunststof. Voor PET-plastic flessen zullen in de meeste gevallen plastic verpakkingsfabrieken blaasvormen gebruiken om te produceren en te verwerken, maar spuitgiettechnologie heeft speciale verwerkingsvoordelen. Voor PET-spuitgieten moeten technici rekening houden met vele factoren, als volgt.

2021-06-26 Bekijk meer

De groene toekomst van cosmetica-verpakkingen

Voor een cosmeticaproduct maken consumenten zich ongetwijfeld zorgen over het product; De verpakking van cosmetica heeft echter veel inspanningen van producenten verzameld en is zelfs goed voor een aanzienlijk deel van de productprijzen. Als we 2015 als voorbeeld nemen, is de marktomvang van de Chinese cosmetica-verpakkingsindustrie ongeveer 25,67 miljard yuan. In het kwartaal van 2016 bereikte de marktschaal van de Chinese cosmetica-verpakkingsindustrie 6,69 miljard yuan, met een bedrijfsomzet van 5,46 miljard yuan en een totale winst van 330 miljoen yuan. Volgens Visiongain, een Brits bedrijf voor bedrijfsinformatie-adviesdiensten, wordt verwacht dat de internationale markt voor cosmetica-verpakkingen in 2016 32,4 miljard dollar zal bereiken.

2021-06-26 Bekijk meer

Hoeveel weet u over cosmetische verpakkingsflessen?

In de cosmetica-industrie, vanwege het speciale ontwerp van parfumflesjes, zijn er niet weinig mensen die vaten maar parels kopen. En speciale ontwerpen kunnen inderdaad de indruk van consumenten op producten verdiepen. Consumenten, vooral vrouwelijke consumenten, hebben tot op zekere hoogte bepaalde emotionele aantrekkingskracht op producten, waaronder cosmetica die voldoen aan esthetisch ontwerp en de aandacht trekken. Dit ontwerp maakt onbewust mensen bereid om te betalen. Momenteel zijn de meeste cosmetica-verpakkingsflessen op de markt glazen flessen en plastic flessen, terwijl een paar papieren flessen en metalen flessen zijn. Vandaag hebben we het vooral over glas en plastic.

2021-06-26 Bekijk meer

Bekijk meer