OM OS

Shaoxing Xinmei Packaging Co. Ltd. er en professionel fremstiller af kosmetiske emballage, herunder kosmetisk acryl krukke, acryl flaske, airless flaske serie, PETG JARS, prøve krukke serie, pulver krukke, kosmetisk spatel / spøg ek. Med støtte fra førsteklasses teknikere, kan vi levere komplet service, herunder produkter af høj kvalitet, mug udvikling, injektion, varm stempel, silketryk, UV-belægning og montering. Vi tager altid kvalitetsprincipperne først, og kunden først og sikrer vores bedste service når som helst. Vi har arbejdet hårdt, og du vil opdage, at vi er den bedste leverandør. Virksomheden har avanceret udstyr, streng produktionsproces, omfattende kvalitetskontrol og hold hvert produkt kan leveres til 100% tilfredshed, Vores førsteklasses produkter og bedste service til formålet, forpligtet til at give dig den perfekte pakke.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Alternativ akryl PETG/PCTG

ETG/PCTG er en ikke-krystallinsk copolyester (medens Coca Cola eller renset vandflasker er krystallinsk poly krystallinsk Syre, almindeligt benævnt PET, bearbejdet ved en tretrinsindsprøjtningsproces. Under produktionsprocessen anvendes 1,4-cyclohexandimetanol (CHDM) i stedet for en vis mængde ethylenglycol kan forhindre krystallisering og dermed forbedre fremstilling og gennemsigtighed.

2021-06-26 Se mere

Analyse af PET plastindsprøjtningsstøbningsprocess

PET plast sprøjtestøbning proces er en af de vigtige processer i plastforarbejdning. For PET-plastflasker vil plastemballage i de fleste tilfælde bruge blæststøbning til at producere og behandle. men sprøjtestøb teknologi har særlige fordele for behandling. For PET-sprøjtningsstøbning, skal teknikerne overveje mange faktorer, som følger.

2021-06-26 Se mere

Den grønne fremtid for kosmetik emballering

For et kosmetikprodukt er forbrugerne utvivlsomt bekymrede over produktet; emballagen af kosmetik har faktisk samlet en masse indsats fra producenterne og endda tegner sig for en betydelig del af produktpriserne. 2015 som eksempel, markedsstørrelsen af Kinas kosmetik emballage industri er omkring 25,67 milliarder yuan. I kvartal 2016 nåede markedsskalaen for Kinas kosmetik emballage industri op på 6,69 milliarder yuan, Opnå driftsindtægter på 5,46 milliarder yuan, og et samlet overskud på 330 millioner yuan. Ifølge Visiongain, en britisk virksomheds konsulentvirksomhed for erhvervsinformation, forventes det internationale marked for kosmetikemballage at nå op på 32. 4 milliarder amerikanske dollars i 2016.

2021-06-26 Se mere

Hvor meget ved du om kosmetiske emballageflasker?

I kosmetikindustrien er der på grund af det særlige design af parfumeflasker ikke kun få, der køber fad, men perler. Og specielle design kan øge forbrugernes indtryk af produkter. Forbrugerne, især kvindelige forbrugere, har visse følelsesmæssige appeller til produkter i et vist omfang. herunder kosmetik, der opfylder æstetisk design og tiltrækker opmærksomhed. Dette design gør ubevidst folk villige til at betale. I øjeblikket er de fleste kosmetiske emballageflasker på markedet glasflasker og plastflasker. mens et par er papirflasker og metalflasker. I dag taler vi først og fremmest om glas og plastik.

2021-06-26 Se mere

Se mere